top of page

een regenachtige dag


Op zo'n dag als vandaag hebben er maar een paar plezier: de ganzen en eenden. Ze spetteren in de plassen en laten zich met plezier nat regenen. De rest zit binnen bij de kachel of ligt een beetje voor zich uit te staren in de stal. Ik heb medelijden met de dieren. Ze zoeken een droog plekje en staan zich daar de hele dag te vervelen. Of leg ik dat er in? Misschien vinden ze het wel fijn om lekker met elkaar te roddelen over de laatste nieuwtjes, terwijl de regen met bakken naar beneden komt. Misschien ligt Melua lekker lui onder haar warmtelamp en is ze blij dat ze de hele dag mag slapen. We zullen het niet weten, maar voor ons allemaal geldt dat er weer droge dagen komen waarop we onze benen kunnen strekken en de hele dag buiten zullen zijn. We kijken er naar uit.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page