© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

dagafsluiting

9 Feb 2019

Rond een uur of tien sluit ik de hokken en stallen af. Ik ga dan altijd nog even zitten op het bankje tegen het huis om de stilte van de avond op me in te laten werken. De katten houden me gezelschap en vanavond was ik blij om Saartje weer te zien. Drie dagen lang was ze er niet. Het weer was guur en dan blijft ze wel vaker weg, dus ik probeerde niet ongerust te zijn, maar ik was blij dat ik haar vanavond weer zag. Ze is overigens niet te zien op de foto, ze stond op dat moment te eten op de tafel onder de pergola. Ze had honger en dat zou kunnen betekenen dat ze niet in het hooi lag te slapen, maar ergens vast heeft gezeten. We zullen het nooit weten, maar gelukkig is ze er weer. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje