top of page

Chickie


Dit is Chickie. Chickie woont bij de cavia's Cody en Zoë. Chickie is het kipje dat we afgelopen herfst gered hebben van de andere kippen die haar molesteerden omdat ze mank liep. Iedereen moest haar hebben en Sergio heeft haar zelfs in zijn bek gehad. Op een avond vond ik haar meer dood dan levend onder de notenboom. Ik heb haar bij de caafs gezet en daar heeft ze het goed. De ruimte is verwarmd en de caafs zijn goed gezelschap. Toen ze nog wat kleiner was, vond ik haar soms tussen de caviaatjes. Alleen haar kopje stak dan boven de kleine lijfjes om haar heen uit. Intussen loopt ze weer goed en als het straks warmer wordt gaan we kijken of ze niet toch lekker op het erf kan scharrelen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page