© Erve Knots

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

het voerprobleem

16 Jan 2019

Gisteren schreef ik al dat we onze honden tegenwoordig om één uur in de nacht voeren. Natuurlijk is dat raar. Hoe is dat zo gekomen? Ik weet het eigenlijk niet meer. Het komt er op neer dat we de honden ooit in de ochtend voerden en dat dat tijdstip steeds vroeger werd. Tot oktober vorig jaar voerden we hen tussen 5 en 6 's ochtends, omdat ze de tent afbraken als we dat niet deden (maar vroeger dan dat werd het niet). Dat tijdstip werkte en aan die routine waren we gewend (en vroeg opstaan heeft ook wat). Sinds het ingaan van de wintertijd is er iets raars ontstaan waarbij de honden steeds vroeger in de nacht kabaal gaan maken. Je kunt hen wel kalmeren, maar zodra je weg bent, begint het opnieuw. We kregen hen alleen stil als we eten gaven, maar het tijdstip waarop kroop  steeds verder naar voren. Dick vond het niet erg om er even uit te gaan en daarna hadden we rust. Maar zo blijven kan het natuurlijk niet, want dit zijn wel erg gebroken nachten. Vandaag hebben we hen om 21 uur gevoerd en nu zijn we benieuwd wat er gebeurt. Morgen doe ik jullie verslag. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje