top of page

waar is mijn vriend?


De mooie blauwe ogen van Mica. Wat heeft het mannetje het moeilijk gehad na de verdwijning van Jelle. Jelle was zijn vriend, ze waren altijd samen en speelden er op los. Twee jonge mannen die samen we de wereld ontdekten.


De eerste weken was Mica op zoek, hij liep doelloos rond, reageerde op het geluid van het kattenluik en ging dan meteen kijken of het Jelle was. Hartverscheurend om te zien hoe hij met de ziel onder de arm liep.


We hebben overwogen om er weer een jonge kat bij te nemen. Maar het is dan natuurlijk niet zeker of die twee klikken en vooral: we willen eigenlijk niet meer katten blootstellen aan de gevaren die hier klaarblijkelijk zijn.


Na drie weken besloot Mica dat het genoeg was en hij koos mij als nieuwe vriend. Hij loopt nu overal met me mee, verstopt zich en valt me dan spelenderwijs aan, hij slaapt tegen me aan en als ik 's avonds nog een rondje over het erf doe, rent ie voor me uit en kijkt nieuwsgierig mee met alles wat ik doen.

Hij maakt er het beste van en ik ook.

vrijdag, 22 maart 2024

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page