top of page

keek op de week


Het was een bijzondere week. Meestal vertel ik hier alleen over wat er op Erve Knots gebeurt, maar nu neem ik jullie even mee door de hele week. Dinsdag waren de eindgesprekken van de post-hbo opleiding die ik samen met een compagnon een jaar geleden opzette. Deze gesprekken vormden voor mij de afronding van een heel jaar lesgeven in Driebergen (en daar 18 keer overnachten). Op vrijdag startte ik de dag met een masterclass over werk en zingeving voor studenten en andere betrokkenen bij de opleiding. Daarna was de feestelijke diploma-uitreiking met lunch. Zaterdagmiddag maakte ik kennis met Grietje, het mix-varken dat het nieuwe maatje van Ollie wordt en ik luidde de week uit op een terras in Deventer met oud-collega's van de NCRV. Er zijn weken met minder afwisseling :-).

3 juli 2022, zondag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page