top of page

in de lappenmand


Twee dagen gelede testte Dick positief op corona en vandaag ik ook. Dat betekent alle afspraken afzeggen en weer vanuit huis werken. We zijn allebei niet erg ziek gelukkig. Het is handig dat ik het nu ook heb, want nu kunnen we in ieder geval weer samen in huis rommelen. De afgelopen dagen leefde Dick vooral op de bovenverdieping en ik in mijn werkhuisje. We krijgen hulp: de Welkoop heeft vandaag voer voor de dieren gebracht en morgen brengt Ina boodschappen. Zo komen we de komende tien dagen wel door en als het niet erger wordt dan dit, dan mogen we niet klagen. De dieren klagen ook niet, want die vinden het erg gezellig dat we veel thuis zijn.

Op de foto links de beer die Dick als kind had en rechts die van mij. Prachtig stel zo toch?

Comentários


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page