top of page

groetjes van Grietje


Het is me wat. Ze hebben ze mij gevraagd vandaag de nieuwtjes van de dag te vertellen. Ik kan niet horen en ook niet goed zien, dus ik vind het wel een beetje moeilijk om bij te houden wat hier allemaal gebeurt. De rest was te druk met eikels zoeken en de Knots-baasjes rennen alleen maar van hot naar her. Gelukkig hoef ik niet zo vaak te rennen. Ik heb hier veel tijd om te slapen en dat doe ik graag. Mijn dag begint met een papje van brokjes, mjammie. Ik sta altijd al klaar zodra ik ruik dat het eraan komt. Daarna moet ik een paar uur uitbuiken in het stro. Na de middag maak ik een ommetje en daarna is het weertijd voor een dut. Dan komt er weer een papje en ga ik wat liggen dromen in mijn bed. Tegen de avond komt Ollie altijd tegen me aanliggen. Dat vind ik heel fijn, want hij ruikt zo lekker. Er gebeurde vandaag niet veel bijzonders en dat vind ik de fijnste dagen. Gewoon rust op het erf, daar word ik heel blij van. De meeste mensen en dieren maken zich veel te druk en daar komt meestal niet veel goeds van. Ik hoop dat jullie ook een rustige dag hebben. Ik ga weer slapen. Groetjes van Grietje.

Tags:

Commentaires


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page