top of page

en nog een keer


Vandaag heb ik mijn kantoorspullen uit Groningen weer naar mijn kantoor thuis laten verhuizen. In tegenstelling tot eerdere plannen heb ik dat kantoor maar een jaar gehad. In het afgelopen jaar is er zoveel veranderd op werkgebied dat ik het kantoor niet meer nodig heb. Geen loopbaanadviesgesprekken in de Oude Boteringestraat meer, maar met een team werken aan een nieuw opleidingsinstituut, Emmius School voor werk en zingeving. Daarnaast startte ik met een compagnon afgelopen jaar ook een post-hbo opleiding voor loopbaanadviseurs. Door deze klussen werk ik weer door heel Nederland én meer vanuit huis. De verhuizing verliep vlot en alles staat al weer op de plek. De vaste bewoners van de Klaproos (mijn thuiskantoor) keken even vreemd op, maar de afgelopen drie jaar hebben ze aan het einde van het jaar steeds te maken gehad met een verhuizing, dus ze waren snel gewend. Zeker omdat het nieuwe kleed net zo lekker ligt als het vorige.

27 december 2021, maandag

Comentarios


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page