top of page

een wonder!


Na vier weken en twee dagen is Jelle weer thuis!!

Vanochtend stond hij zomaar in de keuken tussen de andere katten. Ik wist niet wat ik zag. Mica was door het dolle, hij bleef zijn vriendje maar omarmen, likte hem helemaal schoon en ging naast hem liggen slapen.


Jelle is zwaar vermagerd, ondervoed, uitgedroogd en heeft koorts. Gelukkig konden we weer direct bij de dierenarts terecht en daar krijgt hij nu een paar keer een infuus en een antibioticakuur. Hij moet gaan eten, want dat lukte hem hier niet. De dierenarts heeft goede hoop en het ziet er naar uit dat ik hem morgen al weer mag ophalen. Zijn lichaam moet even uit deze shocktoestand komen, maar hij is jong en in principe gezond.


Ik kan jullie niet zeggen hóe blij we zijn. Jelle is er weer! Mijn grote schat en dikke vriend van Mica. Het zal Mica zo goed doen dat ze weer samen het erf onveilig kunnen maken. Eergisteren schreef ik nog hoe Mica leed onder zijn verdwijning.


Natuurlijk vragen we ons af wat er is gebeurd en waar hij is geweest. Heeft hij ergens opgesloten gezeten? Is hij per ongeluk in de werkbus van iemand meegegaan? Hij heeft wel íets te eten en drinken kunnen vinden in al die weken, anders was hij dood geweest. Gelukkig is hij een supergoeie jager.


Het was vreselijk om hem meteen weer weg te moeten brengen naar de dierenarts, maar het kon niet anders. Ik hoop dat hij morgen energie genoeg heeft om naar huis te mogen.

24 maart 2024, zondag


ps. op de foto kun je zien hoe 'klein' hij geworden is, uitgemergeld ziet hij eruit. Hij was groter en steviger dan Mica.Comentarios


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page