top of page

een bijzonder jaar


We sluiten dit jaar af met een wandeling in Nieuwlande. Lara en ik gaan daar een paar keer per week naartoe. We kijken terug op een bijzonder jaar met ups en downs. De dieren vonden het heel gezellig dat ik vanwege Corona bijna het hele jaar thuis was. Dat is een up. We zijn dit jaar gezond gebleven, ook een up. We hebben het erf kunnen opknappen, nog een up. De downside is dat we afscheid hebben moeten nemen van Wick en van vijf katten. Afscheid hoort erbij, maar zes geliefde dieren in een jaar is wel veel. Het ziet er naar uit dat we nog wel een poosje thuis moeten blijven, maar ondanks dat, heb ik een nieuw kantoor gehuurd in Groningen. Tijdens dit jaar heb ik enerzijds genoten van de rust waarmee ik kon werken en het feit dat ik zo weinig hoefde te rijden. Er waren momenten dat ik zei dat ik nooit meer anders wilde. Maar toen het jaar vorderde merkte ik toch een enorm gemis aan reuring en op pad kunnen. Daarom heb ik per 1 februari weer een kantoor in Groningen. Ik ga drie dagen per week in de stad werken, Corona of geen Corona. Een uurtje rijden, een kantoor waar ik in stilte kan werken zonder afleiding van alles wat altijd moet op het erf en de mogelijkheid om weer één op één (en op afstand) gesprekken te voeren. Ik heb er zoveel zin in. We hebben het de dieren nog maar niet verteld.

31 december 2020, donderdag

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page