top of page

doodgewoon en alledaags


Een hele poos geleden begon ik aan een serie foto's van alledaagse dingen en plekken. Van die dingen die je nooit fotografeert omdat ze te gewoon zijn. Je ziet ze dagelijks en er is niets bijzonders aan. Maar aangezien ik deze berichten ook gebruik als een soort dagboek, is het natuurlijk juist leuk om die alledaagse plekken eens vast te leggen. Vandaag weer eens twee van die foto's.


Dit is de plek waar ik deze berichten altijd zit te typen. Aan het bureau, achter de ladder. Aan de grote tafel zit ik iedere ochtend met een kop koffie over de weilanden uit te kijken en daar brandt 's avonds altijd een kaars en lees ik nog wat. Dit is dus in de Klaproos, mijn werkhuisje.


Vandaag was ook zo'n doodgewone zaterdag: dieren voeren om een uur of half acht, daarna havermout met rozijnen koken voor het ontbijt, met Dick en Chica naar het bos, boodschappen doen in Dalen, een was draaien en aan de waslijn hangen (het was vanmiddag al droog), het terras bij de keuken opruimen (er stonden teveel potten met doorgeschoten kruiden), spelen met de honden, grasmaaien en daarna koken en een serie op Netflix kijken. En nu dus voor het scherm dit berichtje typen. Doodgewoon allemaal.

30 september 2023, zaterdag

留言


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page