top of page

dat is even geleden


Het is zeven dagen geleden dat ik een bericht schreef, zo lang heeft het nog nooit geduurd. Alles oké hier, maar gewoon héél druk met werk geweest. Vanaf nu wordt alles weer wat normaler en verwacht ik weer wat vaker berichten over Erve Knots te schrijven. Op Erve Knots gaat alles zijn gangetje.


Afgelopen week is er wel een kipje overleden en dus is er nog maar één. Zodra het iets beter weer is en het nieuwe kippenhok klaar is, krijgt ze weer vriendinnen. Alle andere dieren, inclusief wijzelf, verlangen enorm naar droger, warmer weer. Dan kunnen we buiten aan de slag en daar hebben we zin in.


Max is nu drie maanden bij ons en meneer heeft zijn plek in de roedel en in ons hart veroverd. Zijn komst heeft ons interieur wel een beetje veranderd, maar daar zijn we inmiddels aan gewend. We kunnen nog zitten en Max heeft de tijd van zijn leven. Hij kan zich helemaal uitleven in het spelen met Eddy. Eddy is inmiddels net zo'n sloper als Max en met z'n tweeën verbouwen ze huis en haard. Ik ben benieuwd of het ook hoveniers zijn. Dat gaan we meemaken :-)

25 maart 2023, zaterdag

Tags:

Commentaires


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page