top of page

daar gaat ie weer


Dit is mijn lievelingsschilderij. Het is van Elly Rosseel en we kochten het jaren geleden voor ons huis in Groningen. Daarna is het naar mijn kantoor in Amersfoort verhuisd, daarna naar mijn kantoor thuis en binnenkort vertrekt het weer naar Groningen. Per februari heb ik daar namelijk weer een kantoor. Het thuiswerken breekt mij toch op. Het afgelopen jaar was ik soms heel blij thuis, dan weer niet, dan weer wel,.... afijn. Ik pak mijn loopbaanadviespraktijk weer wat steviger op en thuis mensen ontvangen bevalt me niet. Dat komt door al die lieve, leuke dieren van ons. Ik kan mijn voelhoorns naar het erf en de dieren niet uitzetten, zo blijkt. Als een varken te hard roept, ga ik kijken wat er is en zeg tegen mijn klant 'wacht even'. Hoewel niemand het erg lijkt te vinden, maakt het mijn werkleven heel onrustig. Bovendien mis ik het autorijden, een stad om me heen, nette kleren aan en ga zo maar door. Thuis is voor de dieren en Groningen wordt weer de plek voor werk. De dieren zullen het wat minder gezellig vinden, maar zo krijgt mijn werk ook weer de plek die het verdient.

5 januari 2021, dinsdag

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page