top of page

afscheid van Benjamin


Onze mooie, rooie, lieve kater Benjamin is er niet meer. Vijf jaar geleden kwam hij bij ons wonen. Hij is elf jaar geworden. Benjamin had acuut nierfalen en we konden niets meer voor hem doen dan hem laten inslapen. Benjamin woonde bij mij in de Klaproos (mijn werkhuisje op het erf).


Elke avond nog even samen lezen, ik met mijn neus in een boek en Ben op schoot. Mijn werk volgde hij met interesse en hij lag graag voor mijn toetsenbord. Bij mooi weer struinde hij door het weiland aan de overkant van het doodlopende weggetje voor de Klaproos. Ben was mijn lieve maatje, grote knuffel en prachtige kater.


Het is stil in de Klaproos. Lieve, lieve Ben, we missen je en zijn dankbaar dat we deel van jouw leven mochten zijn!

6 mei 2023, zaterdag

1 Comment


Hanny Wargers
Hanny Wargers
May 06, 2023

Ach wat een droevig bericht…. dat valt niet mee om hem te moeten missen, zo dichtbij, een maatje is nu naar de poezenhemel. Sterkte lieve Heidi

Like
Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page