top of page

poeh, wat een hitte


Dit is wel erg veel van het goede zeg. Een week lang rond de 35 graden en 's nachts boven de 20! Ik weet niet wat ik zou doen zonder airco; ik denk hele dagen rondjes rijden met de airco van de auto op tien. Dit is echt uitzonderlijk. Vroeger kwamen er ook wel eens hittegolven voor, maar niet zó vaak en zó langdurig. Gelukkig redden onze dieren het tot nu toe goed. We geven vaker water, maken modderpoelen en gelukkig hebben we veel grote bomen op het erf, die geven schaduw. De katten lijken er nog het best tegen te kunnen. Ze liggen zelfs ín de zon op de nieuwe bestrating. Ze zien er dan wel uit of ze gesmolten zijn, maar er is niets met ze aan de hand. De rest van de dieren doet het kalm aan. Net als wij.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page