top of page

ze heeft het voor elkaar


Na maanden is het zover: Ousi ligt bij de grote varkens. Ze had het aan zichzelf te wijten dat dat tot nu toe niet mocht, want ze bleef het leuk vinden om Ollie in de staart te bijten. Vrouw Holle schoot dan Ollie te hulp en joeg Ousi weg. Ous heeft beseft dat ze zich op deze manier niet geliefd maakt en heeft beloofd het niet meer te doen. Nu mag ze tegen de grote varkens aanliggen. We hadden de afgelopen dagen wat zorgen om Ousi. Ze heeft in korte tijd een dikke hangbuik gekregen en ze wilde twee dagen geleden ineens niet meer eten. Dat is meestal foute boel bij varkens. We zijn haar een paar dagen appel en komkommer gaan voeren en hebben haar pijnstiller gegeven. De buik is iets geslonken en ze eet weer. Ze is nog niet helemaal de oude, dus we houden het goed in de gaten.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page