top of page

speciaal vervoer voor Sergio


Vanochtend om half elf stonden Mariska en Annelies van de Dierenambulance Coevorden bij ons voor de deur. Onze Sergio was namelijk helemaal niet lekker en kon haast niet meer bewegen. Hij piepte van de pijn. We maakten een afspraak bij de dierenarts en omdat we Sergio met zijn zestig kilo niet in onze Knotsmobiel konden krijgen, moesten we ander vervoer regelen. Gelukkig stond de ambulance voor hem klaar! Met vereende krachten kregen we hem op de brancard en in de ambulance. Bij de dierenarts aangekomen vond Sergio die nieuwe omgeving zo interessant dat hij zowaar weer begon te lopen. Hij deed een grote en een paar kleine boodschappen op de parkeerplaats van de dierenarts en voelde zich meteen al wat beter. Uit het onderzoek bleek dat hij koorts had en veel pijn aan zijn hoofd. Het lijkt erop dat hij een stevige oorontsteking heeft. Daar kreeg hij pijnstilling en koortsremmer voor en antibioticazalf in zijn oren. Nu is het afwachten of dit helpt. Hij heeft de hele dag geslapen en heeft nog koorts, maar hij is er in ieder geval beter aan toe dan vanochtend. Laten we hopen dat hij vanaf nu opknapt. Op de terugweg zat hij prinsheerlijk in de Knotsmobiel en thuisgekomen had hij zijn vrienden heel wat te vertellen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page