top of page

bejaard geitje


Lucia was vandaag niet lekker. Vanochtend wilde ze niet eten, stond heel stil en trilde met haar bekje. We maakten ons grote zorgen, ik heb haar pijnstiller gegeven en we hebben elk uur gecheckt of er al een dierenarts moest komen. In de loop van de ochtend werd ze beter. Ze heeft vanmiddag weer gegeten en net stond ze door het gaas gras bij de buren te eten. Ze keek me monter aan en lijkt weer opgeknapt. Lucia is een dame op leeftijd, hoe oud ze precies is, weten we niet, ze woont al acht jaar bij ons en toen ze kwam was ze zeker al een paar jaar oud. Geitjes kunnen zomaar ineens omvallen en Lucia heeft daar waarschijnlijk wel de leeftijd voor, maar ik heb zojuist met haar afgesproken dat ze dat dit jaar nog niet gaat doen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page