© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

grote jongens op een grote bank

16 May 2020

Het is maar goed dat we een grote bank hebben gekocht. Af en toe liggen ze er samen op. Mas en Sergio kunnen heel goed met elkaar. 's Nachts liggen ze vaak samen in de hal, bijna tegen elkaar aan, op twee grote kussens. 

Vandaag was een dag voor klusjes op het erf. Zo hebben we de hoge strozolder nu helemaal leeggehaald. Er zat nog een eend te broeden, maar daar hebben we korte metten mee gemaakt. De werkplaats is de afgelopen maanden flink opgeruimd. Als het goed is, kan deze zomer al het hooi en stro nu beneden opgeslagen worden. Dat scheelt gevaarlijk ladders en stiekeme broedplaatsen.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje