© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

heb je wat lekkers voor mij?

27 Apr 2020

Wat is ie mooi he? Benjamin, onze Oranje Kater. Hij is één van de vijf vaste bewoners van de Klaproos. Sinds hij maandenlang op zolder zat omdat hij zich nog niet veilig voelde in zijn nieuwe thuis, is er veel veranderd. 's Avonds en 's nachts is hij buiten op het erf, overdag ligt hij te slapen op de zolder van de Klaproos. Behalve als ik er ben, want dan komt ie kijken of ik niet toevallig iets lekkers in zijn bakje doe of op de bank ga zitten, want dan wil hij op schoot. Zijn zus Mathilde is nog wat meer uithuizig, maar slaapt overdag ook op haar oude vertrouwde zoldertje. Ze doen het goed, die kanjers uit Rockanje (daar komen ze oorspronkelijk vandaan).

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje