top of page

tien jaar!


Vandaag, tien jaar geleden gingen we met een veewagen naar Limburg om daar Missy, Pebbles, Vlekkie, een groepje kippen en het geweldige haantje Francois op te halen. Vijf uur later liepen ze op ons erf. Het begin van Erve Knots! Er zouden nog bijna 150 dieren volgen. Tien jaar lief en leed met onze dieren. Het hele groepje uit Limburg is er niet meer, maar ze hebben een onvergetelijke indruk achtergelaten. Wat hebben we het goed (gehad) met z'n allen. Het kost ons letterlijk bloed, zweet en tranen en een heleboel geld, maar het is ons alles waard. We hadden plannen voor een feestje, maar dat valt in duigen door Corona. Wie weet doen we het volgend jaar alsnog, want wat ons betreft is dit het begin van nog eens tien jaar. Lieve dieren, lieve meelevers en lieve donateurs bedankt!

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page