© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

mag het?

16 Apr 2020

De pony's mogen al af en toe in de wei. Dan bedoel ik de wei naast ons huis, waar gras staat. Op de een of andere manier groeit alles hier slecht of langzaam en dus moeten we voorkomen dat ze in een week alles kaal eten. Ze mogen dus maar eens in de paar dagen voorlopig en dat vinden ze niet leuk. 's Ochtends staan ze enthousiast voor de poort en kijken ons lief aan. Als het feest dan niet doorgaat, lopen ze stampvoetend terug naar de ruif. Op de dagen dat het wel mag, wordt er eerst uitgebreid rondgerend en daarna gaan de koppies aan de grond om daar tot drie uur te blijven. Dan krijgen ze brokjes en gaan terug naar het kale weitje waar de geiten en schapen lopen. Dat is ook wel weer leuk en het hooi smaakt ook goed, moet Boris toegeven. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje