top of page

waar blijf je?


Arnold is still going strong. Arnold loopt heel moeilijk en dus voeren we hem apart van de andere eenden, want anders krijgt hij niets mee. Twee keer per dag krijgt hij een bakje graan waar al water bij zit, dat slobbert lekker makkelijk weg. Daarnaast een paar slablaadjes. Hij vindt het heerlijk en kijkt er altijd reikhalzend naar uit. Het is wel zaak om te zorgen dat de andere eenden het niet zien, want dan jagen ze Arnold weg bij het bakje lekkers. Arnold snapt dat helemaal en sinds kort verstopt hij zich alvast achter een hooibaal, zodat hij hij rustig kan eten. Hij weet dat wij weten waar hij zit en zo is het een prachtig spel geworden. Als ik niet snel genoeg kom, zie ik hem achter de hooibaal vandaan gluren, alsof hij zegt 'waar blijf je?'

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page