top of page

tweede week


De silhouetten van bomen en struiken naast ons huis. Een prachtige avond na een prachtige dag. Twee weken zitten we nu thuis, zit de halve wereld thuis. Ieder die geen vitaal beroep heeft, heeft thuisgewerkt. Wat een rare, bijzondere tijd is het. Als je de berichten leest, zou het zomaar nog een paar maanden kunnen duren, deze situatie. Het waren weken met ups en downs, want zo'n grote omschakeling valt niet mee. We zijn blij dat we zoveel ruimte hebben. Daardoor voelt thuis moeten blijven niet als opsluiting. Volgende week hoop ik een goed ritme te vinden in het werken, studeren, dieren verzorgen en ontspannen. Onze dieren helpen ons daarbij, want zij laten vanzelf wel horen wanneer we geacht worden tijd voor hen te nemen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page