© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

tweede week

27 Mar 2020

De silhouetten van bomen en struiken naast ons huis. Een prachtige avond na een prachtige dag. Twee weken zitten we nu thuis, zit de halve wereld thuis. Ieder die geen vitaal beroep heeft, heeft thuisgewerkt. Wat een rare, bijzondere tijd is het. Als je de berichten leest, zou het zomaar nog een paar maanden kunnen duren, deze situatie. Het waren weken met ups en downs, want zo'n grote omschakeling valt niet mee. We zijn blij dat we zoveel ruimte hebben. Daardoor voelt thuis moeten blijven niet als opsluiting. Volgende week hoop ik een goed ritme te vinden in het werken, studeren, dieren verzorgen en ontspannen. Onze dieren helpen ons daarbij, want zij laten vanzelf wel horen wanneer we geacht worden tijd voor hen te nemen. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje