© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

een weidse blik

21 Mar 2020

Vanaf de uitkijkplek in het dorpsbos. Fijne plek voor bezinning, een weidse blik op de velden geeft ruimte in het hoofd. We komen hier helemaal niemand tegen. Het ziet er naar uit dat we de komende weken aan huis gebonden zullen zijn, dus we nemen nu de tijd voor dit soort dingen. Het meest bijzondere aan deze coronatijd vind ik wel het besef hoe snel dingen kunnen veranderen. Ruim een week geleden nog een volle agenda en nu ineens niets meer. Dit maak je ook mee als er nare dingen gebeuren met jezelf of je naasten, maar nu geldt het voor ons allemaal tegelijk. Als ik de berichten zo lees over hoeveel mensen nog steeds doen of er niets aan de hand is, verwacht ik dat er strengere maatregelen gaan komen en we misschien een poos allemaal thuis moeten blijven, net als in Frankrijk en Spanje. Gelukkig hebben wij een thuis waar van alles te doen is en onze dieren zullen alleen maar blij zijn met ons gezelschap. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje