top of page

een weidse blik


Vanaf de uitkijkplek in het dorpsbos. Fijne plek voor bezinning, een weidse blik op de velden geeft ruimte in het hoofd. We komen hier helemaal niemand tegen. Het ziet er naar uit dat we de komende weken aan huis gebonden zullen zijn, dus we nemen nu de tijd voor dit soort dingen. Het meest bijzondere aan deze coronatijd vind ik wel het besef hoe snel dingen kunnen veranderen. Ruim een week geleden nog een volle agenda en nu ineens niets meer. Dit maak je ook mee als er nare dingen gebeuren met jezelf of je naasten, maar nu geldt het voor ons allemaal tegelijk. Als ik de berichten zo lees over hoeveel mensen nog steeds doen of er niets aan de hand is, verwacht ik dat er strengere maatregelen gaan komen en we misschien een poos allemaal thuis moeten blijven, net als in Frankrijk en Spanje. Gelukkig hebben wij een thuis waar van alles te doen is en onze dieren zullen alleen maar blij zijn met ons gezelschap.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page