© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

boswandeling

20 Mar 2020

We zitten pas vijf dagen vrijwillig opgesloten op het erf. In Brabant liggen de ziekenhuizen vol, maar hier merken we nog niet veel van het virus. De supermarkt ligt vol genoeg, twee keer per week gaat Dick wat boodschappen halen. Het leven is heel basic nu. We werken op het erf, voeren de dieren, Dick is bezig met de jaarrekeningen en ik met mijn studie. Mijn uitje is de dagelijkse ochtendwandeling met Lara. Of het door de hele situatie komt of doordat ik het rustiger heb dan voorheen, ik zie steeds meer kleine dingen. Zoals dit mos in het bos. Een groen tapijt in een nog kale bosomgeving. Ik verheug me al weer op mijn wandeling morgen.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje