top of page

ik mis alleen de kippen nog


Ik ben en blijf zo druk dat er van dagelijkse berichten niets terecht komt. Ik hoop dat die tijden wel weer zullen aanbreken. Vandaag gaf ik voor het eerst een training op een andere plek dan mijn eigen kantoor in Amersfoort (dat is er namelijk niet meer). Dit soort trainingen wil ik wel centraal in Nederland blijven geven en dus koos ik voor Erf de Burgwal in Leusden. Het fijne is dat dat een oude boerderij is. Er lopen paarden en kippen en daardoor voelde ik me direct thuis. Een soort Erve Knots, maar dan om er training te geven. Wel jammer dat er in de trainingsruimte zelf geen kippen rondlopen, maar wat niet is kan komen. Misschien van de zomer, als de deuren open staan.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page