top of page

modderbende


Het is weer een modderbende op het terrein. Storm Dennis heeft naast wind ook veel regen gebracht. Er zijn een paar plekken waar we hoognodig bestrating moeten laten maken. Zo komen we de varkenswei haast niet meer in door alle modder. De ingang naar de kleine ren achter ons huis zorgt ook voor problemen want de honden lopen daardoor het huis in met modderpoten. Elk jaar bedenken we wel van dat soort verbeteringen. Elke keer denk je dat je klaar bent, maar dan dient het volgende zich weer aan. Gelukkig is er de afgelopen jaren ook al heel veel gedaan. Zo staan de grote dieren altijd in een droge stal door een nieuw dak dat we al jaren geleden maakten en houden ze droge voeten op een groot deel van hun terrein.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page