© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

niet werken

28 Jan 2020

Deze foto gebruikte ik vandaag in een blog voor een andere website. Het is er niet één van ons, die teckel, maar zou het zo kunnen zijn. Die blog ging over bedrijven die hun medewerkers moeten leren niet te werken. Blijkbaar zijn we al zo ver dat heel veel mensen niet meer kunnen stoppen met werken. Nou ben ik er zelf ook wel zo een, maar het is toch anders als je in een week drie verschillende soorten werk doet. De afwisseling tussen Erve Knots, Buro Waai en mijn onderzoek aan de universiteit geeft naast veel werk ook veel plezier.

En toch kan ook ik wel wat vaker een voorbeeld nemen aan die kleine jongen hierboven.

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje