© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

vooruit

21 Jan 2020

Jullie hebben een paar dagen niets van ons gehoord, maar we zijn er weer. Het waren verdrietige dagen en nu begint een nieuwe periode. Hector is gisteren opgehaald door de Rendac en vandaag haalde ik de as van Wick op bij het dierencrematorium. Tijd om vooruit te kijken en het goed te hebben met alle leuke, lieve dieren om ons heen. Heel veel dank voor alle lieve mails, appjes, Facebook-berichten en kaartjes die we kregen. Morgen weer een bericht van alle levenden op het erf en nu eerst maar eens een nacht goed slapen. Welterusten van Erve Knots!

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje