top of page

afscheid van Hector


Er is geen wonder gebeurd. Hector is dood. Vanmiddag om zes uur kwam Peter Klaver, onze varkensdokter. Hij heeft Hector voor een laatste keer onderzocht en het bleek dat het gezwel in zijn buik in twee weken flink gegroeid was, dat hij vocht achter zijn hart had en dat er geen herstel mogelijk was. Hector is rustig ingeslapen. De foto is van twee avonden terug. Hector lag tot het laatst lekker warm tussen zijn twee grote vrienden in. Toen Hector overleed stond Ollie bij zijn hoofd en likte zijn gezicht. Wij zijn heel verdrietig en ook opgelucht dat het over is. Vier weken lang hebben we alle dagen geprobeerd om hem iets te laten eten, we werden er wanhopig van. We zagen hem zwakker worden. De kleine man heeft een grote indruk achter gelaten. Over alles wat we met hem hebben meegemaakt schrijf ik later nog. Nu overheerst eerst het verdriet. Onze grote schat is er niet meer.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page