top of page

zorgen en verbetering


We hebben zorgen om Wick. Een week geleden is hij behandeld voor een blaasontsteking, maar die medicijnen hebben niet echt geholpen. Hij heeft nog steeds pijn en is incontinent. Vandaag was hij weer bij de dierenarts en is er bloed afgenomen. Gelukkig lijkt er met zijn nieren niets aan de hand. Hij heeft nu extra medicijnen voor de incontinentie en maandag wordt er een scan van zijn buik gemaakt. Ze denken nu aan nierstenen. Arme jongen. Ons meest bange hondje krijgt het voor zijn kiezen. Met Hector gaat het ook niet veel beter, hij eet nog steeds nauwelijks. Verder oogt hij niet ziek, maar slaapt wel heel veel. We hebben ontdekt dat hij appels en speculaas nog het meest ziet zitten, dus dat bieden we hem in overvloed aan. Gelukkig hebben we vandaag ook goed nieuws te melden: de brace mocht van het been van Dick af. Hij mag nu voorzichtig weer lopen en zelfs autorijden. Dat betekent een hele stap vooruit.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page