top of page

Mies is er ook nog


Mies woonde hier al voordat wij er kwamen wonen. Ze bleek zwanger en een paar weken later kreeg ze een paar gezonde kittens. Weide is er een van, de anderen zijn er door verschillende oorzaken niet meer. Mies is onze grootste snoeper. Een paar keer per dag staat ze vragend op het aanrecht van de bijkeuken en wil dan een lekker zacht kattenhapje. Ze krijgt het altijd, want de 'grande dame' van alle katten, die weiger je natuurlijk niets. Inmiddels moet ze wel een jaar of zestien zijn. Haar oortjes ooit geamputeerd, haar oogje altijd een beetje vies, maar wat geeft het. Ze is ook de reden dat we nergens een deurmat hebben liggen, want die wordt door haar direct ingewijd op een manier dat de stank al snel niet te harden is. Ach ja, ze hebben hier allemaal hun makkes. Wij passen ons eraan aan.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page