© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

een lichte dag

3 Jan 2020

Tijd voor een vrolijk plaatje. Een bos bloemen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Het was een lichte dag vandaag, ondanks het sombere weer. Hector is goed uit de narcose gekomen en hij heeft weer gegeten! Wick heeft, dankzij pijnstilling en antibiotica, geen pijn meer en hij 'lekt' nog maar een beetje. Het lijkt erop dat het met beiden goed komt. En vandaag in het ziekenhuis bleek dat de wond aan Dick zijn been nu toch echt vooruit gaat. Tjonge, goed nieuws konden we wel even gebruiken, dat was zo lang geleden. We gaan fluitend het weekend in. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje