© Erve Knots

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

26 Mar 2020

25 Mar 2020

24 Mar 2020

23 Mar 2020

22 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

verwennerij

1 Jan 2020

Ollie en Hector onder de warmtelamp. Vrouw Holle is even een ommetje aan het maken en de heren blijven lekker in bed. We hebben vandaag de warmtelamp opgehangen want Hector eet nu al dagen bijna niets en daar krijgt hij het koud van. Morgen komt de dierenarts en gaan we kijken wat er met hem aan de hand is. Wij denken dat er iets met zijn tanden is en hopen dat hij daaraan geholpen kan worden. We hebben een hele lading lekkere dingen in huis gehaald die Hector makkelijk door kan slikken, zoals vla, appelmoes en rijstepap. Het blijkt dat hij stukjes gekookte aardappel het lekkerst vindt, dus die bieden we hem een paar keer per dag aan. Eén varken iets aanbieden gaat natuurlijk niet, want Ollie en vrouw Holle zijn er als de kippen bij als ze iets bijzonders ruiken. Intussen is het zover dat het hele spul al met de bek wagenwijd open gaat zitten als ik er aan kom. Als dit allemaal achter de rug is, wordt het afkicken voor de club, want dan moeten ze het weer doen met varkensbrok. Verwennerij moet een uitzondering blijven.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje