top of page

zorgen om Hector


Hector eet al twee dagen niet. Al een paar dagen daarvoor at hij weinig, maar nu eet hij niet. Hij komt wel kijken, ruikt aan zijn voer, maar gaat dan weer liggen. Een varken dat niet eet, dat is niet goed. Ik heb al van alles geprobeerd: zijn voer tot een bak warme slobber gemaakt, havermout met rozijnen voor hem gekookt, bananen en appeltjes in een bak. Alleen een stukje kerstbrood at hij op. Ik had daar een pijnstiller ingedaan, voor het geval dat hij pijn heeft. Misschien heeft hij iets aan zijn tanden? Morgen ben ik de hele dag weg voor de verhuizing van Amersfoort naar Groningen, maar als het dan nog niet goed is, nemen we contact op met de dierenarts. Zojuist heb ik een poosje bij hem gezeten. Gelukkig vindt hij het wel fijn als ik zijn buik aai en is hij niet sloom of zo. Duimen jullie even mee dat hij gewoon een paar vastendagen neemt?

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page