top of page

einde en een nieuw begin


Al veertien jaar hebben we naast ons huis en erf in Dalen ook een huis in Amersfoort. In dat huis had ik al die jaren mijn kantoor. Daarvoor zat mijn kantoor elf jaar lang in een bedrijfsverzamelpand in Amersfoort. Dus na 25 jaar verlaat ik mijn vertrouwde Amersfoort en ga in Groningen verder. Dat is dichterbij huis en het betekent veel minder reistijd. De laatste jaren zat ik vier uur per dag in de auto van en naar Amersfoort (files zorgden altijd voor een terugreis van 2,5 uur). Vandaag is alles ingepakt voor de verhuizing van aanstaande maandag. Ik was zo blij dat ik hulp kreeg nu Dick me niet kan helpen: Liesbeth en Robert en Rinske en Henk hebben helpen inpakken en schoonmaken. We hebben van tien tot twee gewerkt en toen was het klaar. Stel je voor hoe lang ik erover gedaan had als ik alles alleen had moeten doen. Ik verlaat Amersfoort met pijn in het hart, het was mijn plek en mijn stad, maar in het noorden voel ik me gelukkig ook helemaal thuis. De dieren zijn er blij mee, want dat betekent per dag twee uur meer tijd voor hen. Ze hebben al extra knuffeltijd ingeboekt.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page