© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

allemaal blij met haar

15 Dec 2019

Ina helpt ons bijna iedere dag sinds Dick de operatie aan zijn been had en een hele poos niet uit de voeten kan. Ze voert de dieren 's middags, ruimt poep, maakt schoon, gaat met Dick naar afspraken. Ze is al jaren bij ons en zorgt ervoor dat Erve Knots kan draaien en ik kan werken. Niet alleen wij zijn blij met haar, alle dieren zijn ook gek op haar. Ze wordt elke keer als ze komt ontvangen door een enthousiaste, vrolijke beestenbende. Wat zijn we állemaal blij dat ze ooit ons erf op wandelde en hier de handen uit de mouwen wilde steken. Dank Ina! Alle woefs, knorries en andere figuren hier zijn zo blij dat jij er bent.

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje