© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

hulp

7 Dec 2019

Een paar weken geleden kreeg ik een appje. 'Wij willen je komen helpen, wanneer kan dat?" Vanmiddag stonden Jolanda, Harriet en Lotte voor de poort. We hadden elkaar één keer eerder ontmoet. Zo geweldig dat ze kwamen. We hebben de konijnenren, ofwel de 'Huppelhoek', een make-over gegeven. Blad en eikels verwijderd, de goot leeggehaald en de bestrating onder de modder vandaan getoverd. De konijnen doken in hun hol onder de grond en lieten zich niet zien. Vier dames aan het werk in hun domein, dat vonden ze wat veel van het goede. Toen we weg waren hoorde ik bewonderende kreten uit de Huppelhoek komen. Volgens mij zijn ze er blij mee. Zoals gewoonlijk ben ik weer vergeten foto's te maken, dus hierboven een oudere foto van de plek waar het om gaat. Lieve Jolanda, Harriet en Lotte bedankt!

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje