top of page

rust


Alles rustig aan het Erve Knots front. We zijn het verdriet om het verlies van Teun aan het verwerken en de honden zijn daarbij een grote troost. Met Wick gaat het heel goed. Hij begint rust te vinden en kan het intussen goed vinden met alle andere honden. Hij heeft zijn vaste plek op de bank en raakt niet meer zo opgewonden van onverwachte dingen. Het helpt dat er de laatste maanden zoveel thuiszorgmedewerkers over de vloer kwamen. De honden wennen aan al dat vreemde bezoek. Met het been van Dick gaat het eindelijk de goede kant op. Zo goed dat er geen tweede operatie gedaan hoeft te worden. De wond kan nu verder vanzelf genezen. Voorzichtig beginnen we te hopen op betere tijden. Dick kan over een paar weken waarschijnlijk alles weer en hij staat te popelen om zijn werk op het erf weer op te pakken. Het zal ook heel fijn zijn als hij weer kan autorijden en dus boodschappen doen. De dieren hebben hun boodschappenlijstje al bij hem ingeleverd.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page