top of page

duurzaam bezig


Vorige week donderdag was ik de hele dag op zo'n mooie plek: de Allersmaborg in Ezinge. Een eeuwenoude burcht in het noorden van Groningen. De kleuren waren zo bijzonder. Ik kreeg er bijna zin in om ons huis bont te gaan verven. Misschien ook handig vanwege al onze dieren. Op al die donkere kleuren zie je de vlekken wat minder. Ik denk er nog over. Oktober is woonmaand en ik krijg altijd de veranderkriebels. Gelukkig heb ik geen tijd, dus wat de plannen ook worden, ze zullen even moeten blijven liggen.

Vandaag hebben we de pelletketel aangezet, na het een hele lente/zomer en deel van de herfst zonder centrale verwarming te hebben gedaan. Niet omdat het zo koud is, maar het werd te vochtig in huis. We hebben geen droger, dus de was werd niet meer droog. Lekker die zachte warmte. We zijn blij dat de ketel niet het hele jaar hoeft te branden, dat scheelt een hoop houtkorrels. Voor ons warme water hebben we elektrische boylers die het doen op de zonnepanelen. Duurzaam bezig.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page