top of page

bezoek, opruiming en herfst


Dick kreeg vandaag ziekenbezoek. Martijn en Merbin waren er. Ze brachten lekkere biertjes en eten mee, zodat ik niet hoefde te koken. Dat is vriendschap. We zaten als vanouds aan de keukentafel en haalden herinneringen op aan onze tijd in Lunteren. Gezellig was het.

Qua weer was het een miezerige dag, die ik heb doorgebracht met het opruimen van de werkplaats. We gaan die hele ruimte anders inrichten. Alle oude rommel eruit en ruimte voor alleen hooi en stro, zodat we in de toekomst de balen niet meer naar boven hoeven te hijsen. Alle verbouwingen zijn hier wel achter de rug en dus hoeven er geen zaagtafel en gereedschap meer te staan. Het is een hele klus, maar het geeft een voldaan gevoel. Ruimte maken en zorgen dat we makkelijker kunnen werken. Binnenkort volgen er de nodige ritjes naar de stort en de kringloop.

De natuur om ons heen is prachtig, ook op een druilerige dag: herfstkleuren van roze tot bruin, van groen tot geel. Ik houd van oktober.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page