top of page

wat zouden we moeten


Wat zouden we zonder Ina moeten? Ina helpt ons al jaren op het erf en in huis. Dat doet ze twee of drie ochtenden per week, maar sinds Dick niet kan lopen is ze er bijna fulltime. Ze is er voor de dieren, houdt onze beestenboel schoon, doet boodschappen en gaat met Dick naar het ziekenhuis. Daardoor kan ik werken, wat weer handig is om de boel financieel draaiende te houden. Alle dieren zijn dol op Ina en wij niet minder. Het gaat best redelijk met Dick, maar de wond van de operatie aan zijn achillespees heelt slecht en vandaag heeft hij een vacuümpomp aan zijn been gekregen. Dat gaat weken duren. Weken waarin hij niet kan lopen. Hij vermaakt zich met lezen en tv-kijken. Hij baalt natuurlijk als een stekker, maar hij is een voorbeeldige patiënt. Met z'n drieën gaan we deze periode doorkomen. De dieren zullen er niet onder lijden en wij ook niet. We worden alleen maar sterker als team Erve Knots!

Ps. de foto is al van een poosje geleden. Opzichter Ollie laat zich graag knuffelen door Ina. Ik zal vandaag of morgen even een nieuwe foto maken.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page