top of page

iedereen blij, baasje is weer thuis!


Kijk eens wat Hector een blije snuit heeft! Is dat omdat baasje weer thuis is, of omdat hij net een eikel in een modderpoel heeft gevonden? Hector ligt intussen alweer lekker te snurken in het stro en Dick ligt in bed in ons magazijn. Vanavond kreeg ik bericht dat ik Dick op mocht halen uit het ziekenhuis. In de loop van de dag was de koorts verdwenen en de bloeddruk gedaald. De wond gaat thuis verzorgd worden door een verpleegkundige. We maken nu plannen voor de komende tijd. Ina blijft ons helpen en daardoor hoef ik niet hele dagen thuis te zijn. Het wordt nog even buffelen, maar we komen hier wel doorheen. Hector is er ook om Dick bij te staan, heeft ie net gezegd. Dan komt alles zeker goed.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page