top of page

thuis


Om half elf waren we thuis gisteravond. Na mijn trainingsdag in Leusden moest ik nog het halve land door, inclusief een uur file, om bij het ziekenhuis in Hardenberg te komen. Daar mocht Dick net vertrekken. De operatie is goed gegaan en met zijn been in het gips kan er niets meer gebeuren. Hij kan en mag voorlopig helemaal niets. Zijn bed staat beneden in een kamer die we als magazijn gebruiken. Afgelopen week waren daar net de pellets voor de winter bezorgd, dus hij kijkt uit op een 'gezellige' stapel zakken. Lara wijkt niet van zijn zijde en Teun ligt ook bij hem. Met de hulp van Ina gaan we ons de komende weken wel redden. Vannacht allemaal maar eens goed slapen, want het waren enerverende dagen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page