top of page

nieuwe plek


Nikki is verhuisd. Grappig hoe katten (en eigenlijk alle dieren) soms ineens hun gewoontes kunnen veranderen. Nikki was altijd in de Klaproos waar ze, als het even kon, in mijn nek lag. Jaren achtereen deed ze dat. Twee weken geleden is ze naar buiten verhuisd en woont ze op een stoel (en op de tafel ernaast) voor de kapschuur. Ze komt alleen snel even binnen om te eten en dan vertrekt ze weer. Geen idee wat de aanleiding hiervoor was. Misschien heeft het met het weer te maken? Vannacht komt er een weeromslag en gaan we zien wat ze doet. Ze heeft trouwens een lekker plekje uitgekozen. De stoel vangt 's ochtends de eerste zonnestralen. Als ik het erf op kom rond een uur of zeven, zie ik haar opgekruld in het zonnetje liggen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page