top of page

drie jaar geleden


Morgen is het drie jaar geleden dat we Hector uit zijn benarde positie bevrijdden. Hij woonde op een verlaten zorgboerderij waar geen verzorgers meer waren. Het was een hele toestand, waarmee hij zelfs Hart van Nederland bereikte. Wij kregen te maken met een onderzoek van de NVWA en een boete (want hij had geen papieren). Hector bleek een lief varken met veel overgewicht. Een half jaar later kreeg hij een buikcorrectie, hier op het erf. Een ruim drie uur durende operatie en daarna nog een aantal hoefcorrecties. Hector is het allemaal vergeten. Hij woont met zijn twee goede vrienden, vrouw Holle en Ollie, in een kapschuur vol stro.Hij is gezond en goedgehumeurd. Wij zijn blij dat we hem ophaalden, hij is het dubbel en dwars waard.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page