top of page

afscheid van Joep


We hebben afscheid genomen van Joep vandaag. Onze lieve, bange, kater is er niet meer. Een paar dagen geleden schreef ik al dat hij mager werd en niet goed kon eten. Blij de dierenarts bleek dat hij een gezwel achter in zijn bekje had. Joep lag rustig en spinnend bij me toen hij insliep. Joep is 15,5 jaar geworden en hij woonde ruim vier jaar bij ons.

Wat was het een bange poeperd. De eerste anderhalf jaar konden we hem niet eens aaien. Gelukkig werd dat daarna beter. In de zomer kon je hem vaak onder de boom aan de overkant van ons huis vinden en in de winter lag hij het liefst op de pelletketel. Het grootste gedeelte van zijn leven woonde hij in de Klaproos, bij de andere katers. Hij zal voor altijd in ons hart zijn. Hij is zelfs vereeuwigd op een schilderij door Marga Essink. Zie hieronder.

Lieve Joep, wat zijn we blij dat jij bij ons wilde zijn. Rust zacht lieve schat.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page