top of page

zorgenkind


Er is altijd wel een zorgenkind op Erve Knots. Zelden gaan er een paar weken voorbij zonder dat een dier speciale aandacht nodig heeft. Nu is het Joep. Hij is ineens heel mager geworden en we waren hem zelfs een paar dagen kwijt. Hij is er weer en we proberen hem goed te laten eten. We denken dat er iets met zijn tanden is, maar hoe krijgen we zo'n bange kat bij de dierenarts? Het duurde bijna twee jaar voor we hem konden aaien en daarna was dat nog niet makkelijk. Nu hij zich niet lekker voelt is hij weer erg op zijn hoede. Vanavond heb ik hem drie kleine blikjes kattenvoer kunnen laten eten en heb hem zelfs even op schoot gehad. Maandag kunnen we hem eventueel naar de dierenarts brengen, maar of we hem dan in handen krijgen? Poeh, dit zijn de lastige kanten van werken met dieren. Gelukkig ligt hij nu in een mandje in de Klaproos. Eerst maar eens lekker verwennen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page